Usein kysyttyä

Mitä palveluita Navicom Oy tarjoaa sähköiseen työajanseurantaan?

Järjestelmämme sopii erinomaisesti yrityksille, joiden työntekijöillä on paljon työkohteita tai työtehtäviä. Järjestelmiimme saa liitettyä asiakkaan tarpeen mukaan erilaisia lisäominaisuuksia, kuten paikkatiedot kirjauksen yhteyteen, suoritemerkinnät, tuntipankin sekä tehtävien välityksen tekstiviesteillä.

Mitä palveluita Navicom Oy tarjoaa ajoneuvoseurantaan?

Ajoneuvoseuranta sopii yrityksille, jotka haluavat ajopäiväkirjan avulla parantaa työnohjausta, erotella työajot verottajalle ja tietää täsmälleen, missä yrityksen ajoneuvot sijaitsevat. Ajoneuvolaitteeseen saa lisättyä myös työajanseurannan edullisesti ja kätevästi. Tällöin työtiloja tulee olla korkeintaan neljä.

Mitä palveluita Navicom Oy tarjoaa työajanseurantaan ja ajoneuvoseurantaan?

Monipuolinen palvelumme soveltuu erityisesti yrityksille, joiden työntekijät käyttävät paljon ajoneuvoja ja työskentelevät useissa eri kohteissa. Järjestelmää voi käyttää tehtävänhallintaan ja sen avulla voi pitää kirjaa kaikesta tehdystä työstä ja siihen liittyvistä tarvikkeista ja suoritteista. Työntekijä voi kirjautua ajoneuvoon joko henkilökohtaisella kirjautumislätkällään tai kännykällä. Ajoneuvon ulkopuolisiin kohteisiin tulee kirjautua kännykällä. Palveluumme saa liitettyä asiakkaan tarpeen mukaan erilaisia lisäominaisuuksia, kuten paikkatiedot kirjauksen yhteyteen, suoritemerkinnät, tuntipankin sekä tehtävien välityksen tekstiviesteillä. Selainpohjainen sovelluksemme toimii kaikilla alle viisi vuotta vanhoilla älypuhelimilla ja tableteilla.

Mitä tietoja käyttöönottoon tarvitaan?

Ajoneuvoseurannan käyttöönotto onnistuu helpoiten tilaamalla meiltä ajoneuvoseurantalaiteet ja asennuksen. Tämän jälkeen järjestelmään tulee syöttää vain kuljettajien nimet.

Työajanseurannan käyttöönottoa varten järjestelmään tarvitsee syöttää työkohde- ja työntekijälista.

Tehtävänhallinnan käyttöönotto onnistuu helpoiten tilaamalla meiltä ajoneuvoseurantalaitteet ja asennuksen. Työtilojen erottelua varten kännykällä tarvitaan työkohde- sekä työntekijälista.

Mitä mobiililaitteita järjestelmä tukee?

Selainpohjainen mobiilisovelluksemme toimii kaikilla tietokoneilla sekä käytännössä kaikilla iPhoneilla, iPadeilla, älypuhelimilla ja tableteilla. Kysy lisää myynnistä, jos olet epävarma soveltuuko yrityksesi nykyinen laitteisto järjestelmän käyttöön.

Miten tietoja säilytetään järjestelmässä?

Tiedot tallennetaan suoraan pilvipalveluun, jossa niitä voi tarkastella reaaliaikaisesti kuuden vuoden ajan. Tämän jälkeen tiedot siirretään aktiivisesta tietokannasta pois, jolloin ne ovat saatavilla erillisestä pyynnöstä.

Työaikalakiin voitte tutustua osoitteissa:

Mitä hyötyä on sähköisestä työajan kirjaamisesta?

Sähköistämällä työaikojen kirjaamisen säästät useita työtunteja kuukaudessa. Tiedot löytyvät keskitetysti yhdestä paikasta ja järjestelmän avulla tunnit saadaan kätevästi palkanmaksuun. Työaikaraportit tulevat myös helposti työntekijöiden nähtäville.

Mitä tarkoittaa mobiilikirjaus työajanseurannassa ja mitä hyötyä siitä on?

Mobiilikirjaus tarkoittaa puhelimella tai tabletilla tehtävää työajan kirjaamista ja sen tavoitteena on parantaa kenttätyön hallintaa ja tehostaa raportointia. Mobiilikirjausten perusteella työnantaja voi laatia työntekijän tuntiraportin palkanmaksun tueksi.  Kirjaukselle voi asettaa ehtoja, kuten paikkatiedon varmistaminen ennen kohteeseen kirjautumista.

Millä laitteilla voin käyttää mobiilia työajanseurantaa?

Työajanseurantapalveluamme voi käyttää millä tahansa päätelaitteella, jossa toimii nettiselain. Ei ole väliä onko yrityksessänne käytössä erilaisia mobiililaitteita, kuten Android, Apple iPhone ja iPad sekä Windows Phone, ne kaikki toimivat palvelumme kanssa.

Milloin kannattaa käyttää kulunvalvontalaitetta ja missä tapauksissa mobiilikirjautuminen on parempi ratkaisu?

Kulunvalvontajärjestelmän avulla tiedät työmaasi miehityksen reaaliaikaisesti. Samalla automatisoit rakentamisen tiedonantovelvollisuuden mukaisen raportoinnin. Useimmissa tapauksissa suosittelemme suurille ja pitkäkestoisille työmaille lukijalaitetta. Sen sijaan pienissä ja lyhytkestoisissa työkohteissa mobiilikirjaus on helppokäyttöisempi.

Mikä on Valttikortti?

Rakennusmailla työskentelevillä tulee olla kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti. Valttikortissa on sirullinen älykortti ja työmaalla tarvittava henkilökortti. Järjestelmämme tukevat Valttikorttia.

Mistä voin tilata Valttikortit?

Valttikortit tilataan Suomen Tilaajavastuu Oy:ltä (veronumero.fi).

Lisätietoja:

https://www.tilaajavastuu.fi/fi/

https://www.veronumero.fi/

PYYDÄ TARJOUS YRITYKSESI TARPEISIIN SOPIVASTA PALVELUSTA

Palvelumme sopii niin pienille kuin isoillekin yrityksille.